Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht CAK_storage

Het CAK verlengt de samenwerking met Scholten Awater

Het CAK heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot server, storage en networking onder andere gegund aan Scholten Awater. Het CAK is een bestaande klant voor Scholten Awater.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met twee optionele verlengingen van één jaar.

De opdracht bestaat uit de levering en de installatie van servers, storageapparatuur en netwerkcomponenten. Naast Scholten Awater is er nog één andere partij geselecteerd.

Het CAK is de klantgerichte publieke dienstverlener die staat voor de zorgvuldige uitvoering van regelingen van de overheid en proactieve communicatie met burgers. Het CAK heeft ongeveer 1100 medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie