Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Werkstress_site

Kom in beweging tijdens de week van de werkstress

Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid roept deze week uit tot de landelijke week van de werkstress. Stress op de werkvloer is nog steeds beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Tijdens deze week organiseren bedrijven in het hele land activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten.

BakkerElkhuizen brengt de kantoormedewerker in beweging

Uit diverse onderzoeken blijkt dat wanneer je stress ervaart, je het gehalte aan stresshormonen in je bloed moet verlagen. En hoe doe je dat? In beweging komen! BakkerElkhuizen biedt als leverancier/ontwikkelaar van ergonomische accessoires en werkplekconcepten twee verrassend praktische oplossingen.

Digitale beweegcoach

Coach _site

Gedurende een werkdag zelf denken aan de gezonde beweegmomenten (een korte wandeling of variëren in zittend-staand werken) blijkt voor veel werknemers nogal lastig. De software van BakkerElkhuizen helpt daarbij. De SitStandCOACH herinnert je actief aan deze beweegmomenten.

En werk je met een elektrische zit-sta bureau dan geeft de SitStandCOACH meldingen zodat je voldoende afwisselt tussen zittend en staand werken. De software maakt het ook mogelijk om je zit-sta bureau met het toetsenbord/muis aan te sturen. Dit werkt intuïtief en is zeer efficiënt gebleken.

Blijf mentaal fit (en stressvrij) door je lichaam fysiek in beweging te brengen! Download via de onderstaande button een free trial versie van SitStandCOACH software.

Download _btn

Het slimste zit-sta bureau

Mocht je nog niet de beschikking hebben over een elektrisch zit-sta bureau, maar kom je wel graag mentaal en fysiek in beweging, maak dan kennis met de unieke IQ Sit-Stand Desk van BakkerElkhuizen. Uniek vanwege:

  • Dutch Design.
  • Opzettijd van maximaal 5 minuten.
  • Geen gereedschap nodig.
  • Inclusief WORK & MOVE™ SitStandCOACH software.
  • Voldoet aan NPR-normering.

Bekijk onderstaand de video van het slimste zit-sta bureau: de IQ™ Sit-Stand Desk

Meer informatie

 Neem voor meer informatie contact op met uw vaste contactpersoon of met de sales afdeling van Scholten Awater via 024-3579888.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie