Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Spotlight

Optimaal presenteren met Logitech Spotlight

Met Spotlight introduceert Logitech een presentatie-apparaat dat optimaal is uitgerust voor iedere presentatie. De afstandsbediening heeft naast een aantrekkelijk design diverse opties waarmee u moeiteloos door diavoorstellingen of Powerpoints navigeert. Zo beschikt Spotlight over een aanwijssysteem dat geselecteerde gebieden kan uitvergroten en markeren en worden zelfs de kleinste lettertjes leesbaar voor uw hele publiek. Met de scrollfunctie is bladeren door slides gemakkelijk, schakelen tussen laserpointer en computermuis is daarmee verleden tijd.

Met een bereik van dertig meter legt Spotlight geen restricties op uw bewegingsruimte. Alle voordelen van de Logitech Spotlight gaan niet ten koste van de batterijduur, deze gaat namelijk maar liefst drie maanden mee.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Logitech Spotlight contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of met onze salesafdeling via 024-3579888.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie