Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Lookout

Lookout beschermt als de beste!

Lookout is door IDC uitgeroepen tot marktleider op het gebied van mobile threat protection. Scholten Awater werkt met Lookout samen om mobiele devices beter te beschermen.  

Wat doet Lookout? 

Lookout is een cybersecurity bedrijf dat mobiele bedreigingen voorspelt en stopt. Door middel van een grote mobiele dataset, bestaande uit meer dan 11 miljoen verschillende apps, verzamelt en analyseert Lookout mobiele programmeercodes om tijdig aanvallen te detecteren en actie te ondernemen. Waar EMM en MDM meer policy based zijn, gaat Lookout verder. Lookout is een add-on op een MDM- en EMM-oplossing, maar kan ook stand-alone opereren. 

Belangrijkste resultaten  

Uit het onderzoek van IDC blijkt dat Lookout veel investeert in Research & Development, productontwikkelingen en marketing. Daarnaast heeft het bedrijf een groot partnernetwerk opgebouwd, waar Scholten Awater onderdeel van uitmaakt. Lookout heeft bovendien een van de grootste onderzoeksteams op het gebied van Mobile Threat Protection en heeft toegang tot een enorme hoeveelheid data. Hierdoor onderschept het bedrijf de grootste kwetsbaarheden in de bekendste besturingssystemen. Door deze eigenschappen is Lookout is een ongekende speler in de markt.

Trots

Wij zijn trots dat Lookout onze partner is. Samen kunnen we zorgen voor een optimale bescherming van mobiele devices. Wilt u meer weten over onze samenwerking, Lookout of beveiligingsoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie