Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Dell_EMC_server

Nieuwe Dell EMC PowerEdge 14GEN servers

Met de nieuwe 14e generatie Dell EMC PowerEdge servers investeert u in een veilig en schaalbaar compute-platform. Dit is de ideale basis voor cloud-, analytics- of software-gedefinieerde datacenterinitiatieven. Lees onder andere meer over de innovaties, nieuwe beheerfuncties en de verbeterde beveiliging, zoals de bekroonde ProDeploy Enterprise Suite. Deze laat u tijd en geld besparen.

De nieuw ontworpen 14e generatie server van het Dell EMC PowerEdge serverportfolio vormt een veilig en schaalbaar compute-platform dat de ideale basis is voor cloud-, analytics- of software-gedefinieerde datacenterinitiatieven. De nieuwe portfolio levert innovatie op drie belangrijke gebieden:

 • Schaalbare bedrijfsarchitectuur optimaliseert datacenters voor een breed scala aan nieuwe en opkomende werklastvereisten.
 • Intelligente automatisering via uitgebreide API's. De all-new OpenManage™ Enterprise console laat IT meer tijd overhouden voor prioriteitswerk.
 • Geïntegreerde beveiliging beschermt klantenactiviteiten en -data gedurende de algehele levensduur van de server.

De verbetering

PowerEdge 14e generatie servers worden ingebed in opslag- en datacenterapparatuur, hyper-converged apparaten en racks, ready nodes, bundels en andere industriële Dell EMC-oplossingen. De nieuwe schaalbare bedrijfsarchitectuur van Dell EMC PowerEdge servers laat de dynamische zakelijke wensen van de klanten samengaan met geoptimaliseerde prestaties voor traditionele en cloud-native workloads. De nieuwe Dell EMC PowerEdge serverportfolio is verbeterd in:

 • Toename van applicatieprestaties en reactietijd.
 • Snellere resultaten.
 • Toegang tot de juiste gegevens op het juiste moment.

Nieuwe beheerfuncties

Nieuwe verbeterde systeembeheersfuncties die zijn ingebed in de Dell EMC PowerEdge servers, automatiseren de productiviteit en vereenvoudigen het beheer van de levenscyclus van server-implementatie tot pensioen. De nieuwe beheerfuncties:

 • Verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van de server management ervaring en biedt volledige monitoring van het datacenter.
 • Lossen snelheidsproblemen op en maximaliseren de presentaties van de server.
 • Maken snelle remediëring mogelijk.
 • Verbeteren de energie-efficiëntie en biedt tot 50% meer VDI-gebruikers per server.

Beveiligingsfuncties

Dell EMC PowerEdge biedt nieuwe beveiligingsfuncties aan op hardware- en systeemniveau om de infrastructuur te beveiligen en, indien deze wordt overtreden, oppert om te herstellen naar een betrouwbare basis. De gedifferentieerde beveiligingsfuncties in de server:

 • Voorkomen ongeautoriseerde of onopzettelijke wijzigingen.
 • Beveiligen gegevenscentrum via een cyber-veerkrachtige architectuur.
 • Beveiligen de privacy.

User-experience design award

Het nieuwe ontwerp van de Dell EMC PowerEdge 14e generatie serverportfolio heeft al een award voor gebruikerservaring gewonnen, met een volledige portfolio-identiteit om te spiegelen hoe klanten met servers omgaan. Men spreekt over:

 • Verbetering van de luchtstroom.
 • Het leveren van een intuïtieve gebruikerservaring.
 • Milieuvriendelijkheid van de nieuwe 14e generatie Dell EMC server.

Dell EMC diensten

Diensten zijn een cruciaal onderdeel van de Dell EMC 14e generatie serverstrategie. Dell EMC's diensten zorgen voor snelle adoptie en optimalisatie van digitale technologieën. De diensten omvatten:

 • Een IT Transformation Workshop.
 • Bekroonde ProDeploy Enterprise Suite die technologie adoptie versnelt en tijd en geld bespaart, met tot 91% minder IT-inspanning en tot 39% snellere implementaties dan interne resources.
 • ProSupport Enterprise Suite diensten, die volledig geïntegreerd zijn met de intelligente management- en automatiseringsfuncties van de PowerEdge 14e generatie server, omvatten ProSupport Plus met SupportAssist. Dit is een automatische, proactieve en voorspellende technologie van Dell EMC die hardwareproblemen tot 90% sneller kan oplossen.

Video

Bekijk de video over de Dell EMC PowerEdge.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Dell EMC servers contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of met onze salesafdeling via 024-3579888.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie