Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht News_CHERRY

Ontdek CHERRY's security accessoires


CHERRY is een van de wereldleiders op het gebied van computeraccessoires. Het gaat hierbij om professionele toetsenborden en muizen voor de volgende doelgroepen: Office, eHealth, Security en Industry. De producten van CHERRY staan voor kwaliteit. Zij combineren optimale functionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met een verfijnd ontwerp.

CHERRY's security accessoires

Het security accessoires portfolio van CHERRY bestaat uit de volgende producten;

  • Toetsenborden met slimme card readers
  • Card readers

Wat maakt CHERRY's security accessoires uniek?

  • De hoogwaardige kwaliteit
  • De betrouwbaarheid
  • De gebruiksvriendelijkheid

De accessoires van CHERRY zijn 'plug and forget'. als u ze hebt aangesloten hoeft u er niet meer aan te denken en er ook niet meer aan te zitten. U kunt er volledig op vertrouwen. Met de secure Pin ingang kun je eenvoudiger en veiliger inloggen. Draadloos of niet, met de card reader beschermt u de gevoelige data op een eenvoudige manier,

Ontdek de security accessoires van CHERRY

CHERRY KC 1000 SC
Volledig betrouwbaar. Tijdloze elegantie. Intelligent ontwero. CHERRY KC 1000 SC combineerd de voordelen van een klassiek CHERRY toetsenbord met de security vereisten van een security toetsenbord.

KC1000

Bestellen

CHERRY TC 1200
Duurzaam, betrouwbaar en praktisch. Klasse 1 terminal voor contactloze smart cards. De betrouwbare oplossing voor bidirectionele communicatie met contactloze smart cards. Ontwerp: intelligent. Bediening: met één hand. Vakmanschap: hoge kwaliteit.

2

Bestellen

CHERRY SmartTerminal ST-1144

Slim, stabiel en kan met één hand worden bediend.  De SmartTerminal met USB-verbinding ondersteunt u bij het beschermen van uw gevoelige gegevens op een eenvoudige en betrouwbare manier.

3

Bestellen

Onze specialisten

Neem voor meer informatie en advies over de CHERRY producten contact op met onze accessoire specialisten. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 024 - 357 98 88.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie