Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Fryslan_news

Provincie Fryslân werkt opnieuw samen met Scholten Awater

Provincie Fryslân heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot Mobility voorlopig gegund aan Scholten Awater. De provincie is een bestaande klant van Scholten Awater. 

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met de mogelijkheid om twee keer een jaar te verlengen. Naast de levering van 725 end user devices verzorgt Scholten Awater meerdere inhouse diensten, zodat de medewerkers direct met hun device aan de slag kunnen. Vóór uitlevering:

  • Worden alle devices grondig gecontroleerd om de technische werking zeker te stellen.
  • Worden de BIOS-instellingen aangepast conform de eisen van de provincie.
  • Wordt de basissoftware op de devices geïnstalleerd en worden de netwerkinstellingen correct ingesteld.
  • Worden de devices voorzien van de juiste software image. 

Provincie Fryslân ondersteunt Friese gemeenten, bedrijven, organisaties en inwoners op een groot aantal gebieden, zoals land, lucht, water, cultuur, economie en milieu. Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten vormen samen met de Commissaris van de Koning het bestuur. De provincie telt circa 646.000 inwoners en 1.400 medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie