Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Groningen

Rijksuniversiteit Groningen kiest voor Scholten Awater

Rijksuniversiteit Groningen heeft de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot werkplekapparatuur gegund aan Scholten Awater. Rijksuniversiteit Groningen is een nieuwe klant voor Scholten Awater.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met twee optionele verlengingen van één jaar. De totale geraamde contractwaarde van de Europese aanbesteding kan oplopen tot
€ 3.000.000,-.

De opdracht bestaat uit de levering van werkplekapparatuur, bestaande uit: desktops, beeldschermen, notebooks en tablets, waaronder Apple apparatuur. Daarnaast gaat Scholten Awater de volgende IT-diensten verzorgen:

  • Logistiek;
  • Labelen nieuwe apparatuur;
  • Aanpassen BIOS instellingen;
  • CMDB-registratie.

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie