Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht ROAD2016_foto2

Scholten Awater behoort tot winnaars ROAD2016

De openbare Europese aanbesteding Rijksoverheid aanbesteding datacenters (ROAD2016), uitgevoerd door de categorie datacenters van het IUC-Noord, is onder andere gegund aan Scholten Awater. ROAD2016 is voor een deel de opvolger van de rijksbrede aanbesteding EASI2010 Reken Centrum Hardware, die 30 november 2016 expireert.

Op vrijdag 18 november zijn de contracten officieel ondertekend op het ministerie OCW door plaatsvervangend Secretaris generaal Drs. M.J. Hammersma en CEO SAPHIN Ralph Wouters.

De opdracht bestaat uit drie kernonderdelen: leveren van datacentermiddelen, vervullen van de wederverkoper-(reseller)functie en het implementeren, installeren, beheren en onderhouden van datacentermiddelen. Hierbij moet worden gedacht aan hardwarecomponenten, hardware gerelateerde software en geïntegreerde systemen.

ROAD2016

ROAD2016 is georganiseerd rondom twee overheidsdatacenters (ODC's). Het gaat om het RODC RWS-DJI (valt onder ministerie IenM) en ODC SSC-ICT (valt onder ministerie BZK). De beide ODC's verlenen housing- en/of hostingdiensten aan verschillende rijksonderdelen. Om deze diensten aan te kunnen bieden kopen deze ODC’s centraal Datacentermiddelen in. Dit doen de ODC's namens of voor de bij hun aangesloten Rijksonderdelen.

Twee percelen

Het eerste perceel is gericht op het leveren van datacentermiddelen aan SSC-ICT Haaglanden (het ODC én het shared service center) en de 33 andere rijksonderdelen. De geraamde waarde is 112.320.000 euro.

Perceel twee omvat RODC RWS-DJI en zeven deelnemers die diensten afnemen van RODC RWS-DJI. De geraamde waarde is 31.680.000 euro.

Harm Awater, Sales Manager Public Scholten Awater: “Wij zijn enorm trots dat wij op beide percelen tot de winnaars behoren van ROAD2016. Dit zorgt ervoor dat we de in de afgelopen jaren opgebouwde samenwerking kunnen continueren. De diverse rijksonderdelen hebben met deze gunning wederom de juiste partner gevonden voor de aanschaf, logistiek en implementatie van datacentermiddelen.”

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie