Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Mac-as-a-Service

Scholten Awater brengt met Mac as a Service macOS succesvol naar organisaties

Scholten Awater biedt organisaties Mac as a Service aan. Hiermee kunnen organisaties inspelen op de behoeften van de IT-afdeling wat betreft beheer en de wens van medewerkers om met macOS devices te werken. Met Mac as a Service krijgen organisaties de nieuwste macOS beheerde werkplekken voor een vast bedrag per maand.

Veel organisaties zijn Windows georiënteerd en vinden het een grote stap om macOS devices aan te bieden aan hun medewerkers. De oplossing is eenvoudig, namelijk Mac as a Service. Hiermee zorgt Scholten Awater samen met haar partners MASS IT en Jamf voor een naadloze integratie van macOS devices binnen de bestaande IT-infrastructuur. Organisaties hoeven zich met Mac as a Service geen zorgen te maken over het beheer, support en de veiligheid van macOS devices.

Vast bedrag per maand

Organisaties betalen voor Mac as a Service een vast bedrag per gebruiker per maand voor hardware, beveiliging, support en beheer. Zo wordt tijd en geld bespaard, maar het belangrijkste is dat ze worden ontzorgd bij de implementatie van macOS in de organisatie. Daarnaast beschikken organisaties hiermee altijd over de nieuwste devices, die altijd up-to-date zijn.

Werven van nieuw talent

Door de aantrekkende economie begint ook steeds meer de slag om nieuw talent. Dit betekent dat organisaties steeds meer moeten concurreren om talent aan te trekken en behouden. De keuze van te gebruiken technologie (devices) is hierin erg belangrijk en is een voorwaarde geworden voor het kiezen van een werkgever. Het aanbieden van en op de juiste wijze inzetten van moderne technologieën, zoals macOS, helpt organisaties hierbij.

“Met Mac as a Service maken wij IT eenvoudig voor onze klanten. Hiermee kunnen organisaties en IT-afdelingen hun medewerkers voorzien in de behoefte om met macOS te werken. Deze oplossing past precies in het thema ‘De Werkplek van 2020’ waarop wij onze totaaloplossingen ontwikkelen,” aldus Luuk Slaats Commercieel Directeur Scholten Awater.

Meer informatie over Mac as a Service is te vinden via www.sa.nl/mac-as-a-service

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie