Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Site_Dell_Titanium

Scholten Awater en Centralpoint.nl zijn Dell EMC Titanium partner

Scholten Awater en Centralpoint.nl zijn vanaf heden gecertificeerd als Dell EMC Titanium partner. Hiermee behoren beide bedrijven tot de zeer selecte groep Nederlandse IT-leveranciers die de Titanium status mag voeren. 

De partnerstatussen zijn onderdeel van het Dell EMC partner programma. Scholten Awater en Centralpoint.nl hebben als enige aan alle criteria van het programma voldaan, van de werkplek tot het datacenter. Hiermee beschikken beide bedrijven over de hoogst haalbare partnerstatus die Dell EMC hanteert. Een uitzonderlijke prestatie. De meeste IT-leveranciers behalen namelijk een Titanium partnerstatus op één of enkele onderdelen van het brede Dell EMC productportfolio.

Luuk Slaats, Managing Director: “Het behalen van de hoogte partnerstatus van Dell EMC is een bijzondere eer en een bevestiging van ons uitstekende partnerschap. Al jaren werken we met Dell EMC samen om onze complete klantenset te bedienen met alle oplossingen en producten uit het Dell EMC portfolio. Onze IT-specialisten beschikken over een hoog kennisniveau en laten professionals in allerlei vakgebieden excelleren door IT centraal te stellen. We zijn trots op deze mooie waardering vanuit Dell EMC, maar nóg trotser op onze medewerkers. Zonder hen kunnen we successen als deze niet behalen”.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie