Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Schiphol

Scholten Awater en Royal Schiphol Group starten samenwerking

Royal Schiphol Group heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater en één andere partij. Royal Schiphol Group is een nieuwe klant voor Scholten Awater en beschikt over 2.200 werkplekken. 

Het contract wordt aangegaan voor een periode van vier jaar met vier optionele verlengingen van één jaar.

Het contract bestaat uit de levering van desktops, laptops, tablets, thin clients, printers, monitoren, wearables, randapparatuur en accessoires. Ook het refurbishen van apparatuur, het geven van advies en het afhandelen van garantie- en storingsgevallen maken onderdeel uit van de overeenkomst.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie