Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Partnership

Scholten Awater en Uniserver sluiten partnerovereenkomst

Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, en Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, hebben een partnerovereenkomst gesloten. Scholten Awater gaat zijn klanten de mogelijkheid bieden om Uniserver’s Infrastructure as a Service te gebruiken. Met dit platform biedt Scholten Awater de mogelijkheid om flexibel virtuele resources samen te stellen om organisatiespecifieke IT-infrastructuur mee in te richten. Het platform voldoet aan de strengste data compliance en integriteiteisen.

Scholten Awater, nu onderdeel van Infotheek Group, is in 1993 opgericht met een duidelijke visie op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Scholten Awater ontzorgt grote organisaties met totaaloplossingen van hardware, services en de bijbehorende dienstverlening en is marktleider op dit gebied.

De ontwikkelingen in IT gaan snel. Er is een enorme toename van devices, apps en data. Daarnaast verandert de manier van werken en hebben gebruikers steeds meer wensen; ze willen altijd en overal kunnen werken. Scholten Awater heeft al specifieke totaaloplossingen op het gebied van mobility, hybrid cloud en security. Maar voor alle bedrijven is het van groot belang om een duidelijke visie voor de toekomst te hebben.

“Er is geen oplossing die voor alle organisaties werkt, het is een proces waarin iedere organisatie moet bepalen welke oplossingen geschikt zijn voor de eigen organisatie”, stelt Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater. “Het is belangrijk dat de IT-afdeling niet wordt gezien als een vertragende factor, maar als een innovatieve partner. Infrastructure-as-a-Service (IaaS) maakt bedrijven flexibeler en slagvaardiger in een markt waar technologische ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen”, vervolgt Luuk Slaats. “Als partner van Uniserver hebben we nu de mogelijkheid om onze klanten een solide en uitgebreide IT-basisinfratructuur te bieden die voldoet aan de strengste data compliance en integriteiteisen. Scholten Awater kan de on premise IT-infrastructuur leveren en dit combineren met clouddiensten van Uniserver; alles met op de klant afgestemde passende SLA's.”

“De trend van on-premise naar services vanuit de cloud of eventuele mix-vormen wordt steeds belangrijker”, stelt Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. “Een krachtige partner als Scholten Awater met een vergelijkbare visie is voor Uniserver dus ook van groot belang. IT is er om bedrijven te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. Zij willen zich immers concentreren op de eigen bedrijfsvoering.”

“De samenwerking tussen Scholten Awater (Platinum Partner van HPE) en Uniserver (HPE Partner Ready Service Provider), is een goed voorbeeld van de manier waarop HPE en haar partners samen oplossingen bieden waarmee klanten naar behoefte capaciteit kunnen op- en afschalen. Wij zijn er trots op dat wij de betrouwbare infrastructuur leveren die ten grondslag ligt aan deze cloudpropositie”, aldus Marco Lesmeister, Sales Director HPE.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie