Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Android_news

Scholten Awater is Android Zero-Touch reseller

Scholten Awater is nu ook Android Zero-Touch reseller in Nederland. Met Zero-Touch Enrollment is het mogelijk om op grote schaal Android-toestellen automatisch te implementeren binnen een zakelijke infrastructuur. 

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij ongestoord een nieuw device ontvangen en in gebruik kunnen nemen. Met Android Zero-Touch kunnen de medewerkers na ontvangst direct met hun device aan de slag, met een hoge tevredenheid als gevolg. Daarnaast wordt de doorlooptijd van een mogelijk vervangingstraject van de devices aanzienlijk ingekort.

Scholten Awater biedt haar klanten al een compleet portfolio met verschillende tools waarmee zij medewerkers een zogenoemde ‘out-of-the-box-experience’ kunnen bieden. Met Android Zero-Touch komt er weer een waardevolle tool bij in dit portfolio.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie