Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Channel-Award-def

Scholten Awater wint Channel Award ‘Value Added Reseller of the Year’

Channelweb heeft, tijdens de 15e editie van de Channel Awards uitreiking, die plaatsvond op 7 december, een aantal organisaties onderscheiden met een Channel  Award. Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland, is tijdens de awardsshow verkozen tot Value Added Reseller of the Year.

Tijdens het feest der erkenning in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal werden maar liefst twintig awards uitgereikt aan organisaties en personen, verdeeld over de categorieën Reseller Awards, Distributor Awards, Vendor Awards, Vertical Sector Awards en Personal Achievement Awards.

Scholten Awater kreeg in de categorie Value Added Reseller uiteindelijk 24,7% van de stemmen. Deze stemmen bestaan uit een oordeel van de jury en het publiek. Dit percentage was uiteindelijk voldoende om deze prestigieuze award te winnen.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur van Scholten Awater: “Scholten Awater voegt echt waarde toe en we zijn dan ook enorm trots dat we deze erkenning krijgen door te zijn verkozen tot Value Added Reseller of the Year. Wij bieden samen met onze partner Blaud klanten toegevoegde waarde rondom mobiel werken vraagstukken. Het partnership tussen Scholten Awater en Blaud zorgt voor een totaaloplossing op het gebied van mobiel werken.”

Voor meer informatie over onze totaaloplossing op het gebied van mobiel werken, kijk op www.sa.nl/mobielwerken.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie