Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht 7HL_loop

Stichting Zevenheuvelenloop, Scholten Awater en NN slaan handen ineen

De Nijmeegse IT- en hardwaredienstverlener Scholten Awater wordt hoofdsponsor van de Bedrijvenloop van de Zevenheuvelenloop. Na vier jaar hoofdsponsor te zijn geweest van de Zevenheuvelenloop, kiest Scholten Awater nu voor de Bedrijvenloop en maakt hierdoor ruimte voor een nieuwe hoofdsponsor: NN. De komende drie jaar heet de Nijmeegse najaarsklassieker daarom NN Zevenheuvelenloop met daarbij de Scholten Awater Bedrijvenloop.

Scholten Awater Bedrijvenloop

Scholten Awater wordt de komende drie jaar naamgevend sponsor van de Bedrijvenloop en blijft op deze wijze nauw betrokken bij de Zevenheuvelenloop. Op verzoek van de Stichting Zevenheuvelenloop geeft Scholten Awater ruimte aan de nieuwe hoofdsponsor. Scholten Awater gaat zich als speler op de zakelijke markt richten op groei van de Bedrijvenloop. De gezamenlijke ambitie is om de Bedrijvenloop fors te laten groeien en tot een nog groter succes te maken. Komende editie kent de loop zowel op zaterdagavond als op zondag een Bedrijvenloop.

Luuk Slaats, directeur van Scholten Awater: “Wij vinden de Zevenheuvelenloop het mooiste hardloopevenement van Nederland. Daarom hebben we enkele maanden geleden ook ons partnership met de Stichting Zevenheuvelenloop verlengd. Dit partnership krijgt nu een andere invulling waarmee Scholten Awater, NN en de Zevenheuvelenloop gezamenlijk verder kunnen bouwen aan dit schitterende evenement voor de recreatieve, wedstrijd- en bedrijvenloper.”

Ronald Veerbeek, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop, is opgetogen over het feit dat Scholten Awater de Bedrijvenloop omarmt en dit gezamenlijk wil uitbouwen. “Het maakt ons trots dat Scholten Awater en NN dé najaarsklassieker in de Nederlandse hardloopwereld willen ondersteunen. Dat beide organisaties zich voor een periode van drie jaar hebben verbonden aan ons evenement, geeft vertrouwen voor de toekomst.”

NN Zevenheuvelenloop

NN Group ondersteunt de hardloopsport sinds 2015. Naast het sponsoren van evenementen in de landen waar NN Group actief is, is een van de doelstellingen om hardlopers te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Het NN Running Team dat begin april 2017 werd gepresenteerd, is het eerste professionele running team ter wereld en daarmee een unicum in de hardloopsport. Ook leden van het NN Running Team zullen deelnemen aan de NN Zevenheuvelenloop.

Remco Barbier, Manager Branding van NN Group: “De Zevenheuvelenloop is een uniek evenement met een rijke historie waar jaarlijks tienduizenden enthousiaste hardlopers aan deelnemen, van topatleten tot recreatieve hardlopers en kinderen. Het sportsponsorbeleid van NN richt zich op hardlopen, omdat die sport bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van mensen.”

In 2017 vindt het Zevenheuvelenweekend plaats op zaterdagavond 18 en zondag 19 november. De inschrijving voor de 34e NN Zevenheuvelenloop en de Scholten Awater Bedrijvenloop is open via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie