Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht Uni_Twente

Universiteit Twente kiest voor Scholten Awater

Universiteit Twente heeft de openbare Europese aanbesteding voor werkplekken en mobiele devices gegund aan Scholten Awater. De Universiteit Twente is een nieuwe klant van Scholten Awater. 

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met de mogelijkheid om twee keer een jaar te verlengen. Naast de levering van desktops, notebooks en mobiele devices verzorgt Scholten Awater meerdere diensten, deze bestaan uit:

  • Advisering - Advies op het gebied van keuze voor de hardware, maar ook voor de implementatie van de hardware.
  • CMDB-registratie - Belangrijke gegevens van de hardware worden geregistreerd en bij de Universiteit Twente aangeleverd.
  • Garantie- en klachtafhandeling - Bij eventuele storingen en problemen aan de hardware verzorgt Scholten Awater de afhandeling.

De Universiteit Twente (UT) is een ondernemende researchuniversiteit die is gesticht in 1961. De Universiteit Twente heeft circa 3.000 medewerkers in dienst waarvan 30% internationale medewerkers zijn.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie