Contact Bel mij terug Nieuwsbrief
Terug naar overzicht VRZHZ

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en Scholten Awater sluiten samenwerking

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) heeft de openbare Europese aanbesteding gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding omvat werkplekapparatuur, mobiele devices en server, storage en netwerkapparatuur. De VRZHZ is een nieuwe klant van Scholten Awater.

De aanbesteding bestaat uit twee percelen, die beide door Scholten Awater worden uitgevoerd. Perceel 1 betreft de levering van verschillende devices, waaronder thin clients, laptops, smartphones, beeldschermen en kantoorprinters. Perceel 2 omvat complexe ICT-hardware, zoals serverapparatuur, actieve netwerkcomponenten, firewalls, WDM-belichtingsapparatuur en componenten voor loadbalancing. Bovendien verzorgt Scholten Awater meerdere diensten om de VRZHZ te ontzorgen:

  • CMBD-registratie;
  • Uitgepakt leveren;
  • Pre-installeren van images;
  • Labelen van componenten;
  • Garantieafhandeling;
  • Afvoeren van oude hardware en gecertificeerd vernietigen van data.

Het contract wordt aangegaan voor twee jaar met de mogelijkheid om twee keer één jaar te verlengen.

De VRZHZ is één van de 25 Veiligheidsregio’s in Nederland en voert voor 17 gemeenten taken uit op het gebied van brandweerzorg, rampenbestrijding, bevolkingszorg, crisisbeheersing en geneeskundige hulp bij ongevallen en rampen. De VRZHZ doet dit met ongeveer 300 beroeps- en ruim 800 vrijwillige brandweermedewerkers.

Gerelateerde artikelen

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie