Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Onze nieuwste referenties

Blanco_referentie
logo_CRV

CRV

CRV en Scholten Awater hebben al jarenlang een goede relatie waarbij nauw wordt samengewerkt omtrent het leveren van de benodigde hardware en IT-diensten. CRV heeft eind 2015 de vraag neergelegd bij Scholten Awater om gezamenlijk de 1.000 verouderde personal digital assistants (pda’s) te vervangen door nieuwe devices.

Lees verder
Blanco_referentie
Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam heeft een opdracht uitgeschreven voor het leveren van desktops en monitoren en logistieke dienstverlening. De apparatuur moet in rolcontainers geleverd worden op meerdere locaties van Hogeschool Rotterdam.

Lees verder
Blanco_referentie
NS Stations

NS Stations

NS Stations heeft een opdracht uitgeschreven voor het vervangen en het nieuw plaatsen van 635 werkplekken, verdeeld over 25 NS Stations vestigingen in Nederland. De opdracht bestond enerzijds uit het leveren van hardware en anderzijds uit het uitvoeren van aanvullende logistieke en technische dienstverlening

Lees verder
Blanco_referentie
Exonet

Exonet

Exonet heeft een opdracht uitgeschreven voor een IT-infrastructuuroplossing om de datacenter transformatie te vereenvoudigen. Scholten Awater heeft Exonet advies gegeven over de aanschaf van de juiste IT-infrastructuuroplossing. Daarnaast verzorgt Scholten Awater de levering van de apparatuur voor de oplossing.

Lees verder
Blanco_referentie
KLPD

KLPD

De hardware van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) was aan vervanging toe. Scholten Awater leverde binnen 6 maanden alle 5.200 werkplekken van het KLPD volledig werkend op.

Lees verder
1 2 3  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie