Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Onze nieuwste referenties

Blanco_referentie
Enexis_klein

Enexis Groep

Enexis Groep heeft de expertise van Scholten Awater gevraagd bij de levering en reparatie van 5.000 smartphones en 1.500 tablets van de medewerkers van Enexis Groep. Deze vervanging draagt bij aan de wens van de medewerkers om altijd en overal mobiel te kunnen werken.

Lees verder
Blanco_referentie
Logo_VRU_klein

Veiligheidsregio Utrecht

De VRU vroeg de expertise van Scholten Awater bij het vervangen van alle vaste werkplekken van de medewerkers. Het belangrijkste: de combinatie van apparatuur moet zorgen voor de meest ideale werkomgeving, nu én in de toekomst.

Lees verder
Blanco_referentie
Logo_Pro_Persona_klein_def

Pro Persona

In 2017 heeft Pro Persona daarom een uitvraag gedaan in de markt voor de vervanging van 1.000 werkplekken. Daarbij viel de keuze op Scholten Awater vanwege de gunstige prijs, de flexibiliteit van de organisatie en het uitgebreide aanbod van IT-diensten.

Lees verder
Blanco_referentie
Waterschap_Rivierenland_klein

Waterschap Rivierenland

Waterschap Rivierenland heeft Scholten Awater gevraagd naar de mogelijkheden van servers met GPU ondersteuning om de overstap te kunnen maken van een VDI-omgeving met Windows 7 desktops naar een VDI-omgeving met desktops die draaien op Windows 10.

Lees verder
Blanco_referentie
logo_CRV

CRV

CRV en Scholten Awater hebben al jarenlang een goede relatie waarbij nauw wordt samengewerkt omtrent het leveren van de benodigde hardware en IT-diensten. CRV heeft eind 2015 de vraag neergelegd bij Scholten Awater om gezamenlijk de 1.000 verouderde personal digital assistants (pda’s) te vervangen door nieuwe devices.

Lees verder
1 2 3 4  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie