Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Onze nieuwste referenties

Blanco_referentie
Plukon_klein

Plukon

Plukon investeert in techniek, locaties en dienstverlening om innovatie en groei te realiseren. Niet alleen de winstgevendheid neemt exponentieel toe; ook het aantal fabrieken groeit. Deze groeicurve vraagt om een flexibele en efficiënte IT-omgeving die meeschaalt met de grootte en behoeften van Plukon. Bovendien is het belangrijk dat het beheer van de datastructuur eenvoudig, overzichtelijk en veilig is, zodat de werkprocessen in de fabrieken optimaal worden aangestuurd.

Lees verder
Blanco_referentie
DLL_logo_klein

DLL

DLL is een internationaal bedrijf voor vendor finance. Het bedrijf biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in acht verschillende sectoren, waaronder agricultuur, gezondheidszorg, transport en kantoortechnologie.Om de eigen dienstverlening verder te optimaliseren, heeft DLL Interchange en indirect Scholten Awater gevraagd om advies en ondersteuning te verlenen bij de vervanging van de wereldwijde telefonieomgeving.

Lees verder
Blanco_referentie
ProRail_logo_klein

ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zet zij zich 24/7 in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten komen. Zij doen er alles aan om het spoornetwerk veiliger, betrouwbaarder en duurzamer te maken. ProRail heeft Scholten Awater gevraagd naar advies op het gebied van audiovisuele (AV) oplossingen bij de inrichting van de nieuwe vergaderzalen en projectruimten voor de locatie in Amsterdam.

Lees verder
Blanco_referentie
Aventus_klein

Aventus

Aventus is dé onderwijsaanbieder in de Stedendriehoek voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie voor volwassenen. Recent is het auditorium van ROC Aventus in Apeldoorn voorzien van een nieuw audiovisueel systeem. Scholten Awater gaf hierin advies.

Lees verder
Blanco_referentie
Enexis_klein

Enexis Groep

Enexis Groep heeft de expertise van Scholten Awater gevraagd bij de levering en reparatie van 5.000 smartphones en 1.500 tablets van de medewerkers van Enexis Groep. Deze vervanging draagt bij aan de wens van de medewerkers om altijd en overal mobiel te kunnen werken.

Lees verder
1 2 3 4 5  
Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie