Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Visie

‘IT moet eenvoudiger.’

Dat is de visie van Scholten Awater. Maar waarom vinden wij dat en wat betekent het in de praktijk?

IT is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Iedereen komt ermee in aanraking. Maar voor grote organisaties is het werk rondom IT vaak complex. Soms alleen al door de omvang van projecten. De aanschaf, logistiek en het onderhoud van IT worden dan zaken die afleiden van het dagelijkse werk, die stress en zorgen opleveren. Dat is niet nodig, vinden wij. Wij willen daarom ontzorgen en dat kan het beste door IT zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Hoe? Door het werk uit handen te nemen. Dan kunnen onze klanten zich focussen op waar zij het beste in zijn!

Missie

Wij maken de aanschaf, logistiek en het onderhoud van IT-hardware eenvoudig. Wij nemen het werk van onze klanten uit handen. Daardoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun eigen werkzaamheden. Wij verhogen het gemak voor onze klanten. Dat doen we door servicegericht en merkonafhankelijk te werken. Wij bieden IT-diensten aan die onze klanten ontzorgen. Zo bouwen we een sterke band op en helpen we ze waar dat kan. Wij lopen voorop in de markt en versterken onze positie van ‘de IT-hardware dienstverlener voor Nederland’. Dat bereiken we door onze uitgebreide kennis van hardware en onze passie voor IT-diensten.

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie