Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Wie zijn wij?

Alles rondom uw ICT eenvoudig bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze, een scherpe prijs en indien gewenst geïnstalleerd geleverd. En dat alles bij een 1 van de grootste ICT-leveranciers van Europa, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing.

Scholten Awater maakt onderdeel uit van de Infotheek Group www.infotheekgroup.com, de grootste circulaire economie ICT-leverancier van Europa met een jaaromzet van ruim 750 miljoen euro en vestigingen in 14 landen. Wij leveren al 25 jaar hardware aan ZZP’ers, bedrijven en sectoren. Overheid, zorg, onderwijs en commercie profiteren bij ons van aantrekkelijke prijzen.

Wij kunnen dankzij onze ervaring, kennis en goede relaties met ’s werelds grootste leveranciers alles verzorgen; van voorbereiding, verwijdering, implementatie tot beheer van uw IT-hardware omgeving. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, het invoeren van een circulair inkoopbeleid of het implementeren van complete netwerk- en storageoplossingen. Met behulp van ons eigen magazijn van ruim 20.000 m2, zijn wij in staat snel te leveren.

Daarnaast kunnen wij uw oude hardware meteen op een veilige en verantwoorde manier verwijderen: zonder achtergebleven (gevoelige) data. Als u alleen tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, kunt u bij ons de hardware ook huren.

Zo bieden wij u de beste oplossing afgestemd op uw wensen en behoeften.

Gemak, tijdwinst en kostenbesparing

Wij ontzorgen grote organisaties met totaaloplossingen van hardware, services en de bijbehorende dienstverlening en zijn marktleider op dit gebied. 

Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos.

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparingen.

Zo maken wij IT eenvoudiger!

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie