Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Sennheiser - Partner van Scholten Awater

Al 70 jaar ontwikkelt en produceert Sennheiser producten voor audiorecording, transmissie en reproductie voor zowel professionals als voor individuele muziekliefhebbers. Met deze hoogwaardige audio expertise bieden we u ongeëvenaarde geluidskwaliteit in de beste headset-oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld om uw bedrijfsbeleving te verhogen. Voor zakelijke gebruikers ontwikkelen we headsets met perfect geluid voor heldere communicatie. Van callcenters tot een omgeving met Unified Communication, ons brede assortiment headsets is ontworpen om het perfecte geluid te leveren, in iedere situatie.

Voor een draadloze DECT oplossing op kantoor voor deskphone en softphone, levert onze DW series een helder en kwalitatief HD geluid in een stijlvol design. Met 55 meter bereik, 8 uur spreektijd, 3 draagstijlen, easy paring, noise cancelling microfoon en flexibele inzetbare basisstations is de DW series de draadloze oplossing voor Customer Contact. Voor bedrade headsets heeft u aan onze Century™ lijn een high end headset met maximale geluidskwaliteit en draagcomfort. Wilt u onderweg ook de allerbeste geluidskwaliteit en verstaanbaar zijn in weer en wind of in de gelegenheid zijn om in een rumoerige omgeving een conference call te nemen, kies dan voor onze professionele mobiele headset Presence™, met technieken zoals SpeakFocus™ en WindSafe™ klinkt het alsof u op kantoor bent. En de techniek ActiveGard™ zorgt ervoor dat uw gehoor beschermd wordt tegen akoestische shock.

Om de voordelen van een Sennheiser headset volledig te begrijpen, moet u er één proberen. Wanneer u het Sennheiser HD geluid heeft gehoord, de headset heeft gevoeld en het comfort en de stijl hebt ervaren, kunt u zelf beoordelen hoe deze headset de kwaliteit van uw werkdag kan verhogen. En daarmee ook uw productiviteit. Vraag nu een gratis testsample aan!

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie