Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Switch to Galaxy

De eerste stap is de grootste, dat weet elke switcher. Maar je krijgt er zoveel voor terug. Ontdek het zelf: Switchen is een overwinning op jezelf!

Een verbeterde camera

De geweldige Low Light-camera op de Galaxy S8 en de Note8 voegt actief extra  licht toe om je nachtfoto's helderder te maken. Maak hiermee de mooiste foto's.   

Bixby Intelligence

De Galaxy S8 camera neemt niet alleen foto’s, hij herkent ze zelfs. De intelligente  beeldherkenning van Bixby kan vreemde talen vertalen, informatie tonen over plaatsen en bezienswaardigheden, en je zelfs helpen winkelen.

Infinity Display

Het edge-to-edge scherm van het Infinity Display biedt meer scherm in minder ruimte. Je hebt dus een groter, overzichtelijker scherm terwijl de telefoon nog steeds prettig in de hand ligt.

Uitbreidbaar geheugen met geheugenkaart

Hoe krijg je meer opslagruimte op je telefoon? Met de Galaxy S8, S8+ en Note8 kun je het geheugen uitbreiden tot 256 GB. Bovendien ontvang je van ons 15 GB gratis opslagruimte in de cloud, drie keer meer dan met andere telefoons.                                                                                                                    

Galaxy

Sneller opladen

Laadt sneller op, en in tegenstelling tot sommige andere telefoons kan je de    Galaxy S8 ook draadloos opladen. De batterij gaat ook langer mee terwijl je
filmpjes bekijkt, waardoor je die niet zo vaak hoeft op te laden.

Contactloos betalen

Met je Galaxy smartphone (vanaf Android 5.0 + NFC chip) heb je geen            bankpas meer nodig. Je kunt namelijk contactloos betalen met je                smartphone, gewoon met de “wallet app” van je eigen bank.

Waterdicht

De Galaxy S8, S8+ en Note8 zijn bestand tegen water en voldoen aan de IP68-classificatie, wat betekent dat ze 30 minuten lang tot een diepte van 1,5 meter kunnen worden ondergedompeld.

Samsung Knox

Terwijl de beveiliging van andere telefoons begint op softwareniveau, wordt 
Samsung Knox ingebouwd in de hardware. Volgens het rapport van Gartner    "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms" (6 april 2016), gaf deze beveiliging de  beste resultaten bij het testen van mobiele beveiligingsplatforms.

Ondek de Galaxy S8, Galaxy Note8 en Samsung Knox

Via de onderstaande buttons kunt u meer ontdekken over de nieuwste Galaxy modellen en Samsung Knox. 

Galaxy S8 & S8+  

Het revolutionaire design van de Galaxy S8 en S8+ begint
al aan de binnenkant. Ieder onderdeeltje van de telefoon is opnieuw doordacht om de begrenzingen van het smartphone-scherm te doorbreken. 

Galaxy Note8

Hou volledig overzicht en communiceer op een hele nieuwe manier; met de Galaxy Note8 zijn grootse dingen mogelijk. 

Samsung Knox

Om IT-managers te ondersteunen bij beveiliging en beheer heeft Samsung het Knox platform ontwikkeld.

Meer info

Meer info

Meer info

Meer informatie

Voor meer informatie over Samsung Knox in combinatie met de Samsung Galaxy S8 of Galaxy Note8 kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of met de sales afdeling van Scholten Awater via 024 - 357 98 88.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie