Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

We willen het met u hebben over USB-C

Alles wat u moet weten over de vernieuwde eenvoudige manier van USB-connectiviteit, genaamd USB-C kunt u hier vinden. Vergeet ook zeker niet woensdag 12 april 11.00 uur alvast in uw agenda te noteren, dan organiseren wij samen met Targus een webinar over USB-C. Tot slot kunt u op deze pagina kennis maken met de Targus USB-C Universal Docking Station, hiermee creëert u een krachtige dual video werkplek. 

Welkom in een nieuw tijdperk

Er is onlangs een nieuwe USB-connector bijgekomen: USB Type-C, in het kort USB-C. Deze zal de manier waarop mensen en apparaten verbinding maken, radicaal vereenvoudigen. Maar deze nieuwe techniek brengt ook nieuwe risico’s met zich mee – apparaten kunnen beschadigd raken door slechte USB-C-kabels waardoor hardwareconfiguraties en de prestaties van USB-C kunnen verschillen, waarbij zelfs de technologisch onderlegden onder ons een aantal valkuilen moeten zien te omzeilen. Bedrijven moeten dus zorgen dat ze op het juiste moment de juiste stappen zetten.

Ico _Webinar _v2

Webinar USB-C op 12 april

Samen met Targus organiseren wij op woensdag 12 april om 11.00 uur een webinar over de nieuwe USB-conncector USB-C. Tijdens dit webinar komt u alles te weten over USB-C. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de gevaren van USB-C? Waar moet u aan denken bij de overstap naar USB-C? Op onder andere deze vragen krijgt u antwoord. In maximaal een uur tijd bent u helemaal op de hoogte van dit actuele onderwerp. U kunt zich nu alvast aanmelden voor dit webinar.

Btn _webinar2  

Is het niet gewoon weer een USB-poort?

Nee, dat is het zeker niet. USB-C staat voor een radicale verandering in het twintigjarige bestaan van USB, dat nu de standaardpoort aan het worden is voor beide uiteinden van de USB-kabel. USB-C wordt aangedreven door samenlopende technologische innovaties, nieuwe wetgeving en de vraag naar toekomstvaste connectiviteit.

De kansen voor u

Nu steeds meer bedrijven hun apparatuur upgraden naar USB-C, wordt het uiteindelijk zowel op kantoor als thuis de standaard. U heeft twee mogelijkheden om met beide handen aan te grijpen:

1. Maak kennis met USB-C en ontdek hoe u hiermee veilig mee kunt werken en hoe u gevaren tijdens het overstappen kunt vermijden.

2. Voeg de toonaangevende reeks veilige, geteste Targus USB-C-kabels, -adapters, -docks en -hubs toe te voegen aan uw apparaten om uw medewerkers te ondersteunen.

Afb 1_def

Let op niet compatibele kabels

Hoewel USB-C ontwikkeld is om kabels en aansluitingen te vereenvoudigen, is het geen oplossing met één kabel die overal in past. USB-C-kabels die niet beschikken over het benodigde circuit en niet voldoen aan USB Power Delivery (PD), kunnen elektrische stroom niet correct verwerken, wat mogelijk schade aan apparaten kan veroorzaken. Om het risico op schade of het in gevaar brengen van de veiligheid van werknemers te voorkomen, moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste USB-C-kabels.

Wanneer is USB-C verkrijgbaar?

Alle nieuwe laptops, tablets en smartphones kunnen gebruik maken van USB-C of een eigenmerkenvariant. De transitie kost tijd, maar er zijn al sinds begin 2015 apparaten van Lenovo, Dell, Apple, Google en Samsung met USB-C op de markt. Nieuwe apparaten gaan de komende tijd allemaal over op deze nieuwe connector.

Waarom vertrouwen in Targus?

Bij Targus zijn ze graag universeel, en daarom zijn ze de nummer 1 in dockingstations en de enige met universele docks. Targus geeft cruciaal advies over USB-C en werkplekoplossingen. Alle Targus USB-oplossingen worden gebouwd rond de nieuwste USB Power Delivery-standaard.

Zoals u van een marktleider mag verwachten, bieden de praktische oplossingen van Targus organisaties ondersteuning tijdens hun transitie naar USB-C in de komende jaren: van universele voeding nu naar de hybride kabels en adapters van morgen tot de pure USB-C-dockingoplossingen van de toekomst.

Specs

Targus USB-C Universal Docking Station

Maak een krachtige dual video werkstation met de Targus USB-C Universal Docking Station. Sluit tot twee displays aan voor scherpe, heldere beelden bij 4K ultra-high definition. Deze compacte dock is compatibel met de nieuwste USB-C-apparaten en ondersteunt USB 3.1 data transfer snelheden tot 10 Gbps. Deze Docking Station is voorzien van diverse video display-poorten en drie USB 3.0-poorten (één voor het opladen van apparaten), plus een audio in / out poort voor speakers, microfoons en koptelefoons.

Targus _docking

Kenmerken

 • Universal Dock voor USB-C-apparaten, met de mogeliijkheid om een laptop op te laden.
 • Verschillende video display poorten: DisplayPort, HDMI, DVI-D.
 • Dual video 2K en 4K enkele video tot 3840 x 2160 resolutie.
 • 3x USB 3.0 SuperSpeed-poorten, waaronder een gemotoriseerde poort voor het snel opladen van een device.
 • 1x Gigabit Ethernet-poort voor vast internet op ultra-hoge snelheden.
 • Audio in- / uitgang voor een koptelefoon en microfoon met geïntegreerd veiligheid kabelslot.
 • Compatibel met Windows® (10 / 8,1 / 7), Mac OS X 10.8 of hoger, Android ™ (5.1 / 5.0).
 • 3 jaar garantie.
 • De Docking Station is zwart.
 • Het materiaal is plastic.
 • De afmetingen zijn 17 x 11 x 5 cm.
 • Het gewicht is 1.3 kg. 

Meer informatie

Heet u interesse of wilt u meer informatie over de Targus USB-C Universal Docking Station? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op.

Button _contact _Targus

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie