Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Toshiba X-serie

Ontdek de nieuwe X-serie van Toshiba. Deze X-serie staat in het teken van elegantie en beleving, iets wat u zelf moet ervaren! De nieuwe X-serie is gemaakt voor organisaties waar mobiliteit en productiviteit hoog in het vaandel staan. De laptops zijn dun en licht en onderworpen aan diverse testen om de duurzaamheid te garanderen. 

Toshiba -X-20 Toshiba -X-30 Toshiba -X-20

Toshiba X20

Een ultra licht, ultra dun en ultra mobiel device die u overal mee naar toe kunt nemen: Toshiba Protégé X20W-D! Met één draai van 360 graden verandert u het device in een hoogwaardige tablet.

Toshiba X30

De Toshiba Portégé X30 is de zakelijke reispartner die met slechts 1 kg gebouwd is om mee te nemen. Deze krachtige, robuuste en stijlvolle laptop vervult al uw wensen.

Toshiba X40

De Toshiba Tecra X40 combineert innovatieve zakelijke functies met mobiliteit, stijl en robuustheid, voor compromisloze productiviteit gedurende de hele werkdag.

Button _meer -informatie

Button _meer -informatie

Button _meer -informatie

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen Scholten Awater of bel met onze Salesafdeling via 024-3579888.

Naar home

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie