Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Toshiba Ambassador Partner

Toshiba Informations Systems gelooft dat de beste strategie voor het benaderen van zakelijke gebruikers zit in de samenwerking met best-in-class channel partners die de behoeften van zakelijke gebruikers kennen en deze kunnen beantwoorden.

Onderdeel van Toshiba’s groeidoelstellingen is focus te leggen op het MKB met zijn uitgebreide portfolio van zakelijke notebooks en rijke kennis en achtergrond in de notebook markt.

Toshiba herkent de kwaliteit van Scholten Awater in het bieden van oplossingen voor corporate en het midden- en klein bedrijf. Scholten Awater heeft een uitstekende reputatie en een zeer brede marktspreiding wat Toshiba de mogelijkheid geeft zijn aanpak te volgen door het aangeven van uiterst bekwame partners om zo de behoefte van de eindgebruiker te bedienen.

Toshiba heeft Scholten Awater gecertificeerd tot Ambassador Partner. Deze certificering wordt alleen gegeven aan een selecte groep organisaties die een uitstekende reputatie hebben verworven door het professioneel bedienen van corporate eindgebruikers, een vast marktaandeel hebben binnen Nederland, toegewijd zijn aan Toshiba en de capaciteit hebben om grote projecten te draaien.

Beide bedrijven delen dezelfde doelstellingen in het realiseren van groei binnen de corporate en MKB markt middels het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en het streven naar klanttevredenheid.

Toshiba Over Scholten Awater
“Scholten Awater biedt ons een uitstekende gelegenheid tot het verkrijgen van een groter marktaandeel in de corporate en MKB markt. We hebben vertrouwen in de samenwerking met Scholten Awater door hun 1ste klas reputatie in het beantwoorden van de behoeften van de zakelijke eindgebruiker. Zij zijn een ideale keuze als één van de Ambassador Partners. Door de focus te leggen op onze zakelijke portofolio van notebooks (Satellite Pro, Tecra en Portege) vertrouwen wij in de capaciteit van Scholten Awater om nieuwe klanten te vinden en op professionele wijze te voorzien in de behoeften van de zakelijke eindgebruiker”

Ronald Ravel
Sales Manager Nederland

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie