Contact Bel mij terug Nieuwsbrief

Zevenheuvelenloop 2017

Zevenheuvelenloop (15 km)

De Zevenheuvelenloop is een hardloopwedstrijd over 15 kilometer die in 2017 al voor de 34e keer georganiseerd wordt. De loop over het mooiste parcours van Nederland vindt dit jaar plaats op zondag 19 november, de start is om 13.00 uur. 


Loop mee via Scholten Awater

Als hoofdsponsor van de bedrijvenloop nodigen wij u als relatie van harte uit om samen met ons mee te lopen in de Zevenheuvelenloop. Als relatie van Scholten Awater mag u ook een collega inschrijven voor de Zevenheuvelenloop.

Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven kunt u op onderstaande button klikken.

Zevenheuvelennacht (7 km)

Sinds 2013 kent Nijmegen de Zevenheuvelennacht. In dat eerste
jaar met twee afstanden (5 & 10 km), vanaf 2014 staat er maar één afstand op het programma, 7 kilometer. De Zevenheuvelennacht vindt plaats op zaterdagavond 18 november, de start is om 19.00 uur.


Loop mee via Scholten Awater

Als hoofdsponsor van de bedrijvenloop nodigen wij u als relatie van harte uit om samen met ons mee te lopen in de Zevenheuvelennacht. Als relatie van Scholten Awater mag u ook eventueel uw partner inschrijven voor de Zevenheuvelennacht.

Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven kunt u op onderstaande button klikken.

 Button _7hl _Dag

 Button _7hl _Nacht

 

 

Scholten Awater B.V. maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. sluiten

Maak uw keuze!

Bent u als bedrijf op zoek naar IT-hardware tegen de laagste prijzen en kortste levertijden?

Dan is SAveshop.nl dé plek om uw hardware aan te schaffen. Zeker als u weet welke IT-hardware u nodig heeft en u geen behoefte heeft aan advies of extra service.

Wij bieden een ruim assortiment aan IT-producten, tegen de laagste prijzen in de zakelijke markt. Bestelt u vandaag voor 16:30 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een ervaren IT-hardware dienstverlener die u volledig kan ontzorgen?

Scholten Awater is al 20 jaar dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom IT-hardware.

Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing.

Meer informatie